استایل بخش مهمی از زندگی است، زیرا هر فرد توسط سبک لباس پوشیدنش معرفی میشود ولی این تنها منحصر به دنیای مد نیست، کلمه استایل به معنای سبکی مشخص از موزیک، دکوراسیون وحتی زندگی نیز میباشد. در این مقاله به معرفی استایل های متعدد در صنعت مد پرداخته شده است.

استایل چیست؟ همیشه این سوال که استایل یعنی چه؟ فرق آن با سبک چیست و … مطرح می شود. به طور کلی استایل مجموعه ای از شخصیت، طرز تفکر، احساسات، قدرت کنترل و اعتماد بنفس هر فردی است که سبک خاصی از لباس پوشیدن میتواند جلوه ای ویژه از این حالات را به نمایش بگذارد، این سبک باید به گونه ای باشد که خود واقعی فرد را نمایش دهد.

بنابراین می توان گفت استایل بخش مهمی از زندگی است، زیرا هر فرد توسط سبک لباس پوشیدنش معرفی میشود ولی این تنها منحصر به دنیای مد نیست، کلمه استایل به معنای سبکی مشخص از موزیک، دکوراسیون وحتی زندگی نیز میباشد. ساخت یک استایل شخصی و منحصر به فرد می تواند شاخص خاص هر فرد برای معرفی در جامعه باشد و تاثیر بسزایی در ناخودآگاه افراد داشته باشد.

به منظور بررسی جامع استایل شناسی و سبک لباس پوشیدن، در ادامه ی این مطلب، چرم جانتا به معرفی انواع مختلف استایل های رایج از نظر سادگی، از بعد زمانی و با توجه به کاربرد آن ها پرداخته است.

انواع استایل‌ از نظر سادگی

استایل مینیمال (Minimal)

استایل ماکسیمال (Maximal)

استایل ویمسیکال (Whimsical)

انواع استایل‌ از نظر زمانی

استایل مدرن (Modern)

استایل ترندی یا مد روز (Trendy)

استایل کلاسیک یا معمول (Classic)

استایل وینتیج یا عجیب (Vintage)

استایل رترو یا بازسازی (Retro)

انواع استایل‌ از نظر کاربرد

استایل کژوال (Casual)

استایل خیابانی (Street)

استایل کالج (Preppy)

استایل فرمال یا رسمی (Formal)

استایل اسپرت یا ورزشی (Sport)

استایل آرتیستیک یا هنری (Artistic)

استایل اگزوتیک یا عجیب (Exotic)

استایل تام‌بوی یا پسرانه (Tomboy)

استایل الگانت (Elegant)

استایل کاری (Business)

استایل پر جنب‌و‌جوش (Vibran)

انواع استایل از نظر نمادشناسی

استایل بوهمیان (Bohemian)

استایل گوتیک یا وحشی (Gothic)

استایل هیپ هاپ (Hip Hop)

استایل راکر (Rocker)

استایل پانک (Punk)

استایل کابوی (Western)

استایل کاوگرل (Cowgir)

استایل آوانگارد (Avangar)

معرفی انواع استایل‌ از نظر سادگی

استایل مینیمال (minimal)

سادگی مهترین نکته در معرفی این سبک است. انتخاب رنگ کم و حتی کمترین لباس و اجتناب از تجملات برای استایل مینیمال تعریف شده است. یکی از ویژگی های استایل مینیمال، پالت رنگی آن است، که شامل رنگ های خنثی و محدود است، محبوبترین رنگ در این پالت سفید و مشکی و خاکستری و نود یا کرم است. اکسسوری و جواهرات مکمل این استایل باید کاملا ظریف و ساده باشند تا جلوه بهتری داشته باشند. در طراحی لباس‌های سبک مینیمال برش‌های دقیق و کیفیت دوخت لباس‌ها مورد توجه است.

استایل ماکسیمال (maximal)

استایلی پر زرق و برق که جلوه ای متفاوت دارد. برای انتخاب این استایل باید جسور بود، به حداکثر جزییات توجه کرد و برای خلق استایلی زیبا از جنبه های مختلف ایده داشت. انتخاب لباس هایی با طرح های متفاوت و رنگ های گرم و پرحرارت به همراه اکسسوری های فانتزی جلوه ای ویژه و خاص به این استایل بخشیده است. یکی از ویژگی های برجسته این استایل لباس های چند لایه و رنگی به همراه اکسسوری های زیاد است که در آنها هیچ محدودیتی وجود ندارد.

استایل ویمسیکال (whimsical)

استایلی شاد با رنگ های متنوع که آمیخته با خیال بافی است. در پالت رنگی این استایل رنگ سیاه در حاشیه است و بیشتر از رنگ های آبی و سبز و صورتی استفاده می شود. الگوهای مورد توجه در طراحی این استایل گل گلی، نقطه دار، توپی است. دامن های حریر و گیپوری، پیراهن های طرح دار، کت یا بلیزر از آیتم های اصلی استایل ویمسیکال می باشد و همراه آن باید اکسسوری هایی با تم رنگی مختلف انتخاب شوند.

انواع استایل‌ از نظر زمانی

استایل مدرن (Modern)

مدرن جز استایل هایی است که به تازگی وارد دنیای مد شده است و در این بازه ی کوتاه توانسته طرفداران خاص خود را جلب کند. سادگی بخش جدایی ناپذیر این استایل بوده که با مقداری چاشنی تفاوت و تمایز و خلاقیت در به کار گیری آن می توانید استایلی ساده، شیک و جذاب داشته باشید. استفاده از ایتم های ساده، پیراهن، شلوارها، دامن و… با پالت رنگی محدود در این استایل به شما کمک می کند همیشه خوش استایل به نظر برسید با توجه به اینکه هیچوقت نیز از مُد نمی افتد.

استایل ترندی (trendy)

استایل ترندی همان استایل مدروز است. ترند در واقع به چیزی که در یک بازه زمانی مد می شود گفته می شود. استایل ترندی از آخرین تحولات مربوط به عرصه مد پیروی می کند. طرفداران این استایل اخبار مربوط به دنیای مد را دنبال می کنند و متناسب با این تحولات استایل خود را تغییر می دهند. اصولا روند مد با تغییر فصل تغییر می کند.

البته انتخاب افراد مدگرا فقط در لباس، کیف و کفش خلاصه نمی شود، آن ها همیشه به دنبال جدیدترین ها، بهترین ها و اصطلاحاً «ترندی» ترین ها هستند. افراد مدگرا، همیشه از آخرین تحولات مد اطلاع دارند.

احتمالا کمد لباس‌های خود را چند بار در سال تغییر می‌دهند و از این کار هیجان‌زده می‌شوند. آن ها اخبار مد را دنبال می‌کند و از خرید و پوشیدن جدیدترین ها و همچنین استفاده از زیورآلات مد روز، لذت می‌برد و تردید و هراسی در تغییر دادن ظاهر خود ندارد. به همین دلیل اطرافیان افراد ترندی، او را معمولاً هر بار در ظاهری متفاوت و جدید می‌بینند.

استایل کلاسیک (classic)

در دنیا استایل کلاسیک پایه و اساس شیک پوشی است. انتخاب محافظه کارانه به همراه آراستگی نشانه بارز این استایل است. استایل کلاسیک نمایانگر ظاهری منحصر به فرد، شخصیتی محافظه کارانه در انتخاب لباس و طرز پوشش است. افراد با این استایل اعتماد به نفس و قدرت کنترل خود را به نمایش می گذارند. به ویژه در محیط های اداری این استایل رسمیت و محبوبیت خاصی دارد. رنگ های خنثی همراه همیشگی این استایل است.

تاپ های خط دار، ژاکت های پشمی، پیراهن های سفید و ساده، سویی شرت هایی با یقه وی شکل به همراه چکمه های ساق بلند, کفش های با کف تخت و اکسسوری های زیبا این استایل را به نمایش میگذارد.

استایل وینتیج (vintage)

نمونه ای از این لباس های ساده در اوایل دهه ۱۹۹۰ طراحی شد، که سبکی شبیه به طراحی دهه ۱۹۳۰ داشت، اما این استایل مناسب کسانی است که سبک های قدیمی را تحسین می کردند و از آیتم های  گذشته بدون تغییر مجدداً استفاده می کنند. در این استایل از سبک های دوره قبل تقلید می شود و یا آنها را نو سازی مجدد میکنند.

هیچ قانون و یا تعریفی برای لباس پوشیدن به سبک وینتیج وجود ندارد. بهتر است لباس ها را از دوره های مختلف باهم ست کرده و و حتی از اکسسوری ها مدل موهای ترنداستفاده کرده و استایلی جدید و جذاب خلق کنید. یک بالا تنه زیبا که با لباس های مدرن ست شده است اولین قدم برای شروع استایل وینتیج است.

زیورالات و گردنبندهای بزرگ و النگوهای ضخیم زیبایی این استایل را دو چندان می کند همچنین انتخاب کفش یکی از قسمت های مهم این استایل است سعی کنید کفش هایی با رنگ های خنثی و از جنس یک چرم مرغوب استفاده کنید.

استایل رترو، بازسازی(retro)

استایل رترو در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ وارد عرصه ی مد شده است. نمونه ای از این استایل لباس های ورزشی مانند کاپشن های فوتبال ، پیراهن و تی شرت می باشد. استایلی الهام گرفته از گذشته برای افراد علاقه مند به نوستالژی است.

این استایل خالق آثاری است که ویژگی های گذشته را به صورت مدرن در بر دارد و این وجه تمایز رترو با استایل وینتیج می باشد. به طور کلی پالت رنگی مخصوص به این استایل شامل رنگ های پاستلی و نئونی است که متناسب با فصل متغیر خواهد بود .استفاده از اکسسوری ها و زیور آلات براق و آنتیک می تواند تکمیل کننده این استایل باشد و جلوه ی زیباتری از آن را به نمایش بگذارد.

استایل کژوال (casual)

استایلی سبک و راحت در عین حال شیک و متناسب با موقعیت های مختلف است. سبک کژوال این امکان را برای شما فراهم می کند تا علاوه بر راحتی با مد روز نیز مطابقت داشته باشید و ظاهری آراسته داشته باشید.

استایل کژوال سبکی از پوشش است که هیچ محدودیتی در آن وجود ندارد، این استایل نشان دهنده واقعیت هر انسانی است. تی شرت، هودی، شلوار جین، ژاکت پایه و اصول استایل کژوال هستند که ست کردن آنها با کت های چرم یا جین یک استایل جذاب کژوالی را ایجاد می کند. کفش های کتانی، چرم و یا حتی جیر مکمل این استایل جذاب است.

استایل خیابانی(Street)

این استایل از قرن ۲۰ وارد دنیای مد شده است. همانطور که از نام آن پیداست از خیابان ها نشأت گرفته است. این استایل در سال های اخیر به شدت مورد توجه دوست داران دنیای مد و فشن قرار داخل و خارج  کشور قرار گرفته است. به طوریکه جوانان از  بلاگرها، انفلئونسرها و سلبریتی های حوزه های مختلف فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و و… که در رویدادهای مهم حضور پیدا می کنند جهت الهام گرفتن سبک پوشش آن ها استفاده می کنند.

بیشتر مجلات مد در دنیا نمونه های متعددی از این استایل را ارائه می دهند. لازم به یادآوری است که مد و ترند روز این استایل را تحت تأثیر قرار می دهد و با توجه به اینکه این استایل زاده ی استودیو و یا طراح خاصی نیست و توسط خود مردم به اجرا در آمده است و باتوجه به مد روز در آن تغییراتی را اعمال می کنند.

استایل کالج (college)

استایلی منحصر به دانش آموزان ثروتمند در کالج های غربی که به تدریج در بین افراد دیگر نیز رواج پیدا کرد. استایلی شق و رق و شیک از برندهای معروف و لباس های گران قیمت که ابتدا دانش آموزان با این استایل به مدرسه می‌رفتند.

آیتم های مناسب برای استایل کالج شامل بلوزهای سفید با یقه های بسته و رنگ روشن، بافت های یقه هفت با طرح و نقش های ساده، شلوارهای کتان اتو کشیده با فاق بلند و دم پای تا خورده به بالا، جوراب های ساق بلند با رنگ خاص و متضاد ازاستایل، کفش لوفر یا کالج ست با کمربند و اغلب از جنس جیر یا چرم و همچنین اکسسوری هایی ازجمله دستبندهای چرم باریک ساعت هایی با بند چرم و یا گردنبند ظریف و باریک و … است.

مشخصه اصلی این استایل کفش های بدون پاشنه، پارچه های راه راه و پالت رنگی آن که شامل رنگهای سورمه ای، یشمی، قهوه ای و قرمز است.

استایل رسمی (Formal)

همانطور که از نام آن مشخص است، استایل رسمی بیشتر جهت استفاده در محل کار، مجالس و قرارهای رسمی استفاده می شود. در این استایل سعی بر آن است که لباس ها و سایر ایتم ها در استایل ساده، شیک و با ابهت خاصی انتخاب شود از این رو پالت رنگی در این استایل محدود بوده و یا از تنالیته های یک رنگ خاص استفاده می شود.

از جمله رنگ های مناسب قابل استفاده در این استایل آبی، مشکی، قهوه ای و بیشتر رنگ های تیره است.استفاده از مانتو شلوار های کتی یا لباس های فرم سازمان ها، کت و دامن، کت و شلوار، پالتوهای بلند و علی الخصوص استفاده از کیف های چرمی و سایر اکسسوری ها در داشتن استایلی فرمال و رسمی اثرگذار خواهد بود.

استایل ورزشی (sport)

استایل ورزشی یک استایل راحت، در عین حال جذاب است. لگ های ورزشی، هودی ها و کتانی های راحت، المان های اصلی این استایل جذاب هستند. نکته قابل توجه در انتخاب لباس های ورزشی جنس آن است، الیاف طبیعی بهترین گزینه است. حال اگر کمی خلاقانه لباس ورزشی انتخاب کنید میتوانید استایلی فشن نیز داشته باشد.

در کنار این موضوع یک لباس ورزشی مناسب، لباسی است که علاوه بر راحتی، بخوبی اندازه شما باشد و اندام شما را زیباتر نشان دهد و از تعرق زیاد بدن شما جلوگیری کند و آن را بخوبی جذب کند. لباس های نخی و یا نخ پنبه انتخاب مناسبی برای لباس های ورزشی هستند زیرا مانع تعرق زیاد بدن شده و تعرق را بخوبی جذب می کند در نتیجه از التهاب و سرخی پوست بدن در اثر تعرق جلوگیری می کند همچنین لباس های نخی در حین ورزش کردن خشک می مانند. در نهایت اینکه کفش در لباس ورزشی اهمیت بالایی دارد.

استایل هنری (artisty)

استایل آرتیستی یا هنری استایلی منحصر به فرد به شمار می رود که نمایانگر شخصیت هر فرد و تجلی روحیه هنری در او است. طرفداران این سبک متفاوت از جامعه لباس میپوشند و با نگاه شخصی و خلاقیت مستقل نوع نگاه و باورشان را در لباس هایشان نشان میدهند. در این استایل هیچ محدودیتی وجود ندارد و رنگ ها و طراحها در کنار هم خالق اثری زیبا هستند. لباس های دست دوز، اکسسوری های دست ساز، چاپ های دستی، لباس های بافته شده، دوخت های سنتی و تزتینی همگی جزء جدایی ناپذیر این استایل است.

استایل اگزوتیک (exotic)

استفاده از هر چیز عجیب و ناآشنایی بدون هیچ محدودیتی، از ویژگی های استایل اگزوتیک است. در واقع محوریت این استایل بر جذابیت در عین عجیب بودن متمرکز است. انتخاب لباس های جسورانه با طرح های پیچیده با ترکیبی از رنگ های پرجنب و جوش و زیور آلات خاص و کفش های غیر معمول تعریفی شفاف و ایده آل برای این استایل است.

این سبک با رنگ های غنی، گلدوزی، الگوهای زینتی، چاپ های جنگل، موزائیک ها و بافت های درخشان و جواهرات براق بسیار زیبا و چشم نواز است. دختران طرفدار این استایل از اکسسوری عجیب و خاص که شاید تا به حال کمتر کسی آن ها را دیده باشند استفاده و نظر همگان را به خود جلب می کنند.

استایل تام بوی (tomboy)

این استایل ویژه ی دخترانی با خصوصیات و سبک پوشش پسرانه است. استایلی راحت بدون لباس های تنگ و رسمی برای افرادی که به لباس های گشاد و یا مردانه علاقه مند هستند. پیراهن های اورسایز و سارافن های جلوباز رکن اصلی این استایل می باشد. پیراهن های مردانه ساده و راحت هستند و برای یک استایل غیر رسمی گزینه مناسبی هستند.

در این استایل دختران سبک پسران لباس می پوشند. از اکسسوری های دخترانه  فاصله می گیرند با کفش های عروسکی دخترانه با پاشنه  های بلند خداحافظی می کنند. پیراهن های گل دار و توری خود را کنار می گذارند و از پیراهن های مردانه، شلوار جین، کفش های راحت و … استفاده  می کنند.

استایل الگانت (elegant)

استفاده از اکسسوری های پر زرق و برق و ظریف توسط مخصوصا خانم ها ویژه ی استایل الگانت است. که جلوه درخشان و بسیار شیکی به فرد می بخشد. خانم های طرفدار استایل الگانت بدون بهترین های خود بیرون نمی روند و عاشق زرق و برق و تجملات هستند. افراد با استایل الگانت همواره تلاش می کنند بهترین و شیک ترین و پر زرق و برق ترین لباس های خود را بپوشند.

درخشندگی دختران این استایل معمولا توجه همگان را جلب می کند و هدف این سبک نیز همان است. در این استایل بعد دخترانگی بیشتر خودنمایی می کند و استفاده از آیتم هایی همانند زیورآلات لوکس و براق و لباس های ظریف بسیار به چشم می خورد. همواره طرفداران این استایل از آرایش کامل صورت و موها و ناخن ها در کنار لباس و زیورآلات مجللشان غافل نمی شوند.

استایل کاری (Business Style)

همانطور که از نام آن مشخص است این استایل مناسب و مختص بانوان و دختران جوانی است که به حرفه ای مشغول هستند. در استایل کاری همانند استایل رسمی باید انتخاب ها متناسب با موقعیت کاری و محل کار انتخاب شود پس انتخاب هوشمندانه لباس و استفاده به جا از ایتم ها به داشتن استایل بیزنسی یا کاری جذاب کارساز خواهد بود.

پوشیدن مانتو های مناسب محل کار، استفاده از کت های بلند و شلوار های راسته علاوه بر حفظ جایگاه اجتماعی و شأن شما استایل کاری و اقتدار خاصی را برای شما فراهم می آورد. استفاده از لباس های جذب، اکسسوری های بسیار تزیینی و شلوغ، رنگ های جیغ برای استفاده در این استایل گزینه های مناسبی نخواهند بود.

استایل پر جنب‌و‌جوش (Vibrant)

استایل ویبرانت یا همان پرجنب و جوش، شامل الگوهای خاص، گلدوزی‌ها و طرح‌های بزرگ و نامتقارن، رنگ‌های شاد، پاستلی و چشم‌نواز است. طرفداران این استایل معمولا در اجتماع توجه همگان را به خود جلب می‌کنند. این سبک، شامل الگوهای وحشی، گلدوزی‌ها و طرح‌های بزرگ و نامتقارن است و با رنگ‌ها چشم را نوازش می‌دهد. بیشتر لباس‌های افراد پیرو این سبک، رنگ‌های فوق‌العاده‌ و پاستلی دارند که چشم همه را به خود جلب می‌کنند.

استایل بوهو (بوهمیان) (bohemian)

واژه ی بوهمیان از بوهم گرفته شده است، یک سرزمین تاریخی در اروپای مرکزی که در حال حاضر در ناحیه غربی جمهوری چک قرار گرفته است. در این استایل  از الگوهای پیچیده و شگفت انگیز، طرح هایی جذاب با اشکال هندسی، گل گلی، حاشیه و زنجیر استفاده می شود درواقع می توان گفت از طرح و نقش پارچه های کولی ها در این استایل الهام می گیرند.

لذا استایلی برگرفته از طبیعت بدون در نظر گرفتن چارچوب های رسمی است. آزادی عمل با انتخاب های جذاب و متنوع که نشان دهنده سبک خاصی از زندگی است. ویژگی اصلی این سبک لباس های گشاد و راحت با طرح های بومی و رنگ های نامتعارف است. نکته مهم در این استایل ست کردن بدون هیچ محدودیتی است.

استایل گوتیک (gothic)

استایلی که با ویژگی های تاریک، مرموز، قدیمی شناخته شده است. استفاده از رژ لب و لباس، خط چشم و لاک ناخن تیره مشخصه ی اصلی این استایل است. این سبک از پانک، ویکتوریا و الیزابتان الهام گرفته است. ریشه های سبک گوتی در فرقه عزاداری ویکتوریا یافت می شود، مخمل های سیاه، دامن های گیپور حجیم، دستکش، استیل های نادرست و جواهرات نقره ای نشانه این سبک است.

موهای مشکی، آرایش خاص، لباس های چرمی، جوراب گیپور و جواهرات جادویی این استایل آغراق آمیز را از سایرین متمایز کرده. پارچه های چرمی، بوت های بلند چرم جذابیت این استایل را چند برابر کرده است. در پالت رنگی این استایل رنگ های روشن هیچ جایگاهی ندارند. اکسسوری و جواهرات این استایل جلوه ای متفاوت دارد و طراحی آن خاص است.

استایل هیپ هاپ (hip hop)

سبکی برخواسته از ناامیدی و تبعیض برای نمایش تصویری متفاوت از جامعه سیاهان است. هیپ هاپ تحت تأثیر لباس سنتی آفریقایی-آمریکایی قرار گرفته است و در آن، شلوارهای گشاد، دستمال سر، کاپشن های چرمی سیاه مشاهده می شود. امروزه استایل هیپ هاپ متمایز از لباس پوشیدن دوره های گذشته است، به خاطر کژوال بودن آن از مقبولیت بیشترب برخوردار است. ویژگی بارز لباس ها در استایل هیپ هاپ بگی و اورسایز بودن آن است و بهترین نمونه از استایل خیابانی است.

اکسسوری های این استایل غالبا فلزی و طلایی هستند، زنجیرهای ضخیم و طلایی ، کمربندهای از طلا، گوشواره های حلقه ای، موهای مواج و فر، بافت های گوناگون تکمیل کننده استایل هیپ هاپ است.

استایل راکر (rocker)

این استایل ارتباط مستقیمی با فرهنگ و موسیقی عصر حاضر دارد. این استایل با توجه به سبک های مختلف موسیقی راک متفاوت است. در این استایل اغلب از رنگ مشکی شلوار جین پاره چکمه کت و شلوار چرمی استفاده می شود. بارزترین نشانه سبک راک کت های چرمی است، ترکیب کت و شلوارهای جین نقش مهم پوشاک چرمی را در این استایل مشخص میکند.

به جرات میتوان استایل راک در کاپشن چرم موتور سواری، شلوار چرم حتی در تابستان و بوت های چرمی خلاصه می شود. استایل راک را اگر کمی مینیمال تر بپوشید در عین سادگی جذاب نیز هست. اکسسوری های این استایل دستبند های فلزی و چرمی هستند که معمولا چندین مورد باهم استفاده میشود. هر استایلی آرایش مخصوص به خود را دارد و راک نیز از این قضیه مستثنی نیست.

استایل پانک (punk)

استایل پانک مانند دیگر استایل ها برگرفته از از سبک های موسیقی است. پانک در ابتدا جنبشی اعتراضی ضدمادی بود که میخواستند لباس های پرزرق و برق استایل شود. پانک ها بر این باورند هرچیزی که مد نباشد خوب است، آنها با نحوه ی  پوشیدن لباس هایشان اعتراضات شان را نشان می دهند.

در حمایت از حیوانات از چرم مصنوعی استفاده میکنند. جین و چرم پارچه های محبوب در استایل پانک است، جین های پاره و زاپ دار، کت های تکه دوزی شده، کت های چرمی با گل میخ و سگک، دامن های مینی چرم، تی شرت های گرافیکی آیتم های پرطرفدار استایل پانک است. در پانک محدودیت رنگی وجود ندارد حتی از رنگ های جیغ و نئونی استفاده میشود. تفاوت بارز استایل پانک با راک نوع اکسسوری های آنهاست، اکسسوری های پانک عجیب و طراحی آوانگارد دارد اغلب از جنس چرم و فاز است و گاهی سمبلی از ابزار های جنگی است.

خط چشم های عجیب، سایه های رنگی و تیره با رژلب های غیر معمول به رنگهای آبی و نارنجی و موهایی به رنگ های فانتزی ظاهری غیرمعمولی به این سبک بخشیده است. دختران طرفدار این استایل اغلب از رنگ های قرمز و مشکی استفاده می کنند در استایل پانک پارچه های چرم و کشی، بوتین های بلند از اهمیت زیادی برخوردار است دختران علاقمند به این استایل تیشرت هایی با طرح حیوانات وحشی و طرح های بسیار پیچیده می پوشند.

استایل کابوی (Western)

این استایل زیبا تحت تاثیر زندگی طبیعی و اخلاق گاوچرانان بوده است. یک استایل محلی است که تبدبل به مدی محبوب شده است. شلوار جین، پیراهن چهارخانه، کت جیر، کلاه، دستمال گردن برای تبدیل شدن به یک کابوی لازم است. تکه دوزی جیر و چرم، گلدوزی و ریش ریش هایی بر سرشانه ظاهری زیباتر و مدرن تر به پبراهن های وسترن بخشیده است.

در استایل وسترن کلاه یک اکسسوری نیست بلکه یک جزء اصلی است، این کلاه ها لبه های پهنی دارند و یک بند که از زیر چانه سفت میشود. کمربند چرمی و اسپور یا مهمیز دو اکسسوری پرکاربرد است. مهمیز به پاشنه ی بوت وصل می شود و مناسب سوارکاری است. استایل وسترن مدرن با پوشش کابوی محلی متفاوت است و طرحهای مدرن تری دارند.

استایل کاوگرل (Cowgirl)

اگر علاقمند به انواع استایل باشید احتمالا واژه کابوی را شنیده باشید، کاوگرل نیز نوع دخترانه‌ آن است. در این سبک خاص، وجود چند آیتم در قفسه لباس‌ها مانند یک کلاه کابوی واقعی قهوه‌ای رنگ، شلوار جین آبی با کمربند چرم قهوه‌ای، ژاکت جیر یا چرم، یک جفت چکمه‌ گاوچرانی و چند تی‌شرت سفید یا طرح جین ضروری است. دختری با این استایل، از زیورآلات چرم و کیف چرم برای تکمیل استایل خود استفاده می‌کند.

استایل کابوی یا وسترن یکی از سبک‌های قدیمی است که برگرفته از سبک زندگی گاوچران‌ها می باشد. منشا اصلی سبک کابوی به اسپانیا بر می گردد اما در فرهنگ آمریکایی نقش پر رنگ‌تری دارد. در حقیقت این سبک با مهاجرت از یک منطقه به منطقه دیگر، ویژگی‌های متعددی از فرهنگ مناطق را با خود همراه می‌کرد که باعث تغییراتی در سبک کاوگرل می‌شد. شلوار جین، پیراهن چهارخانه، کت جیر و البته اکسسوری‌ها بخش اصلی استایل کاوگرل را تشکیل می‌دهند.

استایل آوانگارد (Avant–garde)

این استایل نشان دهنده دنیایی فراتر از مرز های عادی بودن به همراه ایده های خلاقانه است. خلاقیت، جسارت کلید اصلی موفقیت در استایل آوانگارد است. در استایل آوانگارد، خطوط و اشکال در هم، اغراق در تزیینات، الگوهای غیر عادی، الهام گرفتن از طبیعت، اندازه های غیر متعارف، ترکیب بی قید لباس ها باعث می شود جسارت و خلاقیت در هم آمیخته شود و آوانگارد بودن نمایان شود. هدف این استایلِ ساختارشکن، پیاده سازی هنر در قالب مد و ایجاد یک ذهنیت زیبا برای مخاطب است.

واژه آوانگارد ریشه نظامی دارد و به معنای جلودار و پیشروست. در مد و فشن به معنای ساختار شکن، روشنفکرانه، ابتکار و … است. استایل آوانگارد را می‌توان بی‌پرواترین و بی‌قانون‌ترین سبک لباس پوشیدن دانست چرا که در این سبک، لباس پوشیدن را یک هنر می‌دانند نه یک مد! ایده لباس‌هایی به سبک آوانگارد، از لباس مردانه گرفته شده و معمولا در مهمانی‌های خاص سلبریتی‌ها دیده می‌شود.

نکته جالب اینکه معمولا طراحان و صاحبین برندهای بزرگ از استایل آوانگارد برای آغاز فشن‌شوهای خود استفاده می‌کنند تا توجه مخاطب را به لباس‌های عجیب و غریب خود جلب کنند و بعد از آن طراحی‌های اصلی‌شان را رونمایی کنند که مسلما در دید و نظر مخاطبین خاص و زیباتر دیده خواهند شد.

Video Player

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن
ورود
بستن
سبد خرید (0)

هیچ محصولی در سبد خرید نیست. هیچ محصولی در سبد خرید نیست.





fa_IRPersian