برندسازی و بازاریابی در صنعت مد ، پوشاک و نساجی دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای می باشند و برای موفقیت در کسب و کار های مرتبط با این صنعت ، لازم است شناخت کلی روی این دو اصل داشته باشیم

برندسازی و بازاریابی در صنعت مد ، پوشاک و نساجی دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای می باشند و برای موفقیت در کسب و کار های مرتبط با این صنعت ، لازم است شناخت کلی روی این دو اصل داشته باشیم.

ما در این مطلب، به طور کامل به بررسی هرآنچه در مورد معنی و مفهوم برند، روش های اجرایی آن و موارد مهمی که در برندسازی تولیدی پوشاک باید بدانید میپردازیم. پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب، حتما همراه ما باشید تا جزو آن دسته محدودی شوید که به طور اصولی، با اهمیت برند آشنا هستند ….

در ابتدا، به سراغ مفاهیم این حوزه میرویم:

اصول اولیه و مواردی که باید در مورد برند و برندسازی بدانید

برند یا نام تجاری چیست؟

نام تجاری یا برند برای شناسایی کالا یا خدمات فروشنده یا فروشندگان و متمایز کردن آن ها از رقبا به کار می­‌رود. نام های تجاری ضامن سطح معینی از کیفیت، ماهیت، شخصیت محصول، فرهنگ استفاده و شخصیت استفاده کننده از محصول هستند.

برند، دارایی نامشهود شرکت است که باعث افزایش ارزش نهایی محصول نزد مشتری می­ شود. برای عرضه برند در سطح بین­‌المللی ابتدا باید برندی در سطح ملی، و برای داشتن این برند ابتدا باید مجموعه‌­ای کارآمد و آماده­ برند شدن داشته باشیم.

برند و نشان تجاری چه تفاوتی باهم دارند؟

نام و نشان تجاری ، بعد قانونی برند می باشد و یکی از کوچکترین حالات برند و برند سازی را در بر می گیرد . نام و نشان تجاری ، لازمه ای برای ابعاد حقوقی و انحصاری در جهت یک برندسازی موفق است و بر خلاف تصور بسیاری ، کار خیلی پر هزینه ای نیست ، یا بهتر است بگوییم به نسبت مزیت هایی که برای یک برند به ارمغان می آورد ، هزینه ی ناچیزی دارد.

برندسازی یعنی چه؟

برندسازی به مجموعه راه کار هایی گفته می شود که به یک برند هویت بخشیده و آن را از دیگر رقبا متمایز می سازد. این تعریف کلی از بردنسازی یا همان برندینگ می باشد.

برخی از انواع برندسازی یا برندینگ

  • برندسازی مشارکتی: مشارکت با برندی دیگر برای دست ­یابی به هدف.
  • برندسازی دیجیتال: استفاده از وب سایت و رسانه­ های اجتماعی، بهینه سازی موتور جستجو.
  • برندسازی علّی: همسو کردن برند با نیتی خیرخواهانه یا مسئولیتی اجتماعی.

هدف برند سازی لباس و پوشاک

هدف از برندسازی برای یک کالا یا یک فعالیت تجاری ، متمایز نمودن آن از سایر رقبا و نوعی استراتژی و مجموعه ای از راه کار ها برای هویت بخشیدن به نام تجاری می باشد. به عنوان مثال زمانی که نام برند لباسی به گوشمان می خورد ،ویژگی هایی که از آن برند لباس در ذهنمان تداعی می شود ، همان هویتی است که آن برند با ترفند ها و فعالیت هایی ، آن را به مخاطب القا نموده است.

چرا برندسازی مهم است؟

از عوامل اثرگذار بر رفتار مشــتری در خرید پوشاک، برند بودن است. برند یا نام تجاری به معنای هویت داشــتن است. برند می‌تواند به عنوان دارایی نامشهود یک سازمان تلقی شود که باعث می‌شود، ارزش نهایی محصول یا خدمت تولیدی در نزد مشتریان بازار پوشاک افزایش یابد.

محصولاتی که توســط برندهای مختلف برای رفع نیاز یکسان تولید می‌شــوند، به طور کلی تفاوت هایی دارند. این تفاوت‌ها می‌توانند در نوع بسته‌بندی، نوع دوخت، نوع مواد اولیه‌ی مصرفی و نوع طراحی باشد که هر کدام از این عوامل در انتخاب محصول توسط عمده‌فروش، خرده‌فروش یا مصرف‌کننده در بازار پوشاک اثرگذار است.

در عصر گسترش روزافزون جهانی شدن ، نبــود برند معتبر داخلی مشــتریان را به ســمت انتخاب برندهای خارجی هدایت می‌کند. از این‌رو، برای ســاخت یک نام تجاری معتبر در بازار پوشاک باید عواملی نظیر بهبود کیفیت محصول، ارتقای طراحی بسته بندی، ایجاد رقابت میان تولیدکنندگان با افزایش کارایی و کیفیت محصول را درنظر داشــت.

دلایــل نیاز به نام تجاری

  1. نام تجاری ابزاری برای تسهیل و ترویج فروش در بازار است.
  2. وجود برند در شناخت نیاز مشتری کمک می‌کند.
  3. تبلیغ آسان محصول.
  4. ایجاد مصرف‌کنندگان خاص برای محصول.
  5. به‌یادماندنی بودن نام تجاری.

مزایای برندینگ

  • برندینگ با ارزش افزوده ای که به وجود می آورد، سبب تولید ثروت می شود. بسیاری از محصولاتی که برند هستند، شاید کیفیتی یکسان با محصولات دیگر داشته باشند اما قیمت آن ها چند برابر نمونه مشابه باشد.
  • در بازارهایی که توان خرید مصرف کننده رو به کاهش است، الزاما کالایی که قیمت کمتری دارد، فروش بهتری نخواهد داشت. مشتری ترجیح می دهد کالایی مطمئن بخرد. این اطمینان با برندینگ در ذهن مشتری شکل می گیرد.
  • بالاتر رفتن جایگاه احساسی و عاطفی محصول برای مشتری.
  • افزایش اعتبار و شهرت برند در بازار رقابت و ارزش آن برای مشتریان. اعتبار و شهرت یک برند، منجر به فروش بیشتر و قیمت بالاتر محصولات می شود.
  • با جذب مشتریان وفادار از طریق برند، سودآوری به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
  • برند، جزو دارایی های ناملموس است که ارزش آن می تواند بیش از مجموع ارزش تمامی دارایی های فیزیکی باشد.
  • برندسازی سبب کاهش هزینه ها برای جلب مشتری می شود. یعنی در صورتی که مشتری با برند شما آشنا و احساس خوبی نسبت به آن داشته باشد، هزینه های تبلیغات، زمان و غیره، کاهش یافته و مشتریانی وفادار خواهید داشت.
  • از آنجا که مدگرایی رواج یافته و هر روز بر میزان آن افزوده می شود، داشتن برند، یکی از راه های ایجاد تمایز و شخصیت است.

شاخص های پایه‌ای یک برند چه مواردی است؟

  • برند آگاهی: میزان شناخته شده بودن برند. اگر برندی را مردم نشناسند، برند محسوب نمی شود. البته ممکن است برندی در جغرافیا و کشوری شناخته شده باشد، اما در جغرافیای دیگری خیر.
  • احترام و تمایلی که نسبت به یک برند وجود دارد. برندی که محترم نباشد و مردم به آن تمایل نداشته باشند، برند محسوب نمی شود. شناخته شده بودن برند، کافی نیست؛ به عنوان مثال هیتلر شهرت زیادی دارد، اما محترم و محبوب نیست.
  • میزان توانایی رفع نیاز مشتری، یا میزان ارتباطی که از نظر عملکرد می تواند با مخاطب خود داشته باشد.
  • مقدار تمایزی که نسبت به رقبا و همکاران خود دارد. برندی که تمایز نداشته باشد، برند نیست و کالای فله محسوب می شود.
  • اگر چهار مورد بالا وجود داشته باشد، عامل پنجمی به وجود می آید که میزان علاقه و پیوندی است که ایجاد می شود. از این رو احتمال اینکه مشتری برای یافتن برند شما به فروشگاه های مختلف مراجعه کند، زیاد خواهد بود. حتی ممکن است اگر توانایی مالی کافی برای تهیه محصول شما را نداشته باشد، به دنبال زمان و مکان حراجی های مربوط به برند شما بگردد.

متاسفانه برندهای ایرانی، فقط با بخش برند آگاهی شکل گرفته و برخی به بخش حل مشکل نیز پرداخته اند. اما این بخش ها به تنهایی کافی نیستند. دو جنبه دیگر ایجاد تمایز، احترام و تمایل در برندهای ایرانی بسیار ضعیف است. احترام، وفاداری زیادی را به همراه می آورد.

آیا برندسازی همان بازاریابی است؟

بازاریابی ، در حقیقت نوعی تاکتیک بوده و شامل هر اقدامی است که به منظور دستیابی و تر غیب مشتری انجام می گردد ، و برندسازی یک حرکت استراتژیک و مجموعه‌ای از روش ها که به نام تجاری هویت مشخصی داده و جایگاه آن را در بازار نسبت به رقبا مشخص و متمایز می‌کند.

برندسازی برخلاف بازاریابی ، رقابت بر سر مشتری و تشویق آنها به انتخاب خدمات و محصولات شما در میان رقبا نیست، بلکه ایجاد ذهنیت و چشم انداز نسبت به کسب و کارتان در مشتریان است، تا جاییکه رفع نیازهای خود را در گرو مراجعه به شما ببینند. با درک این دو مفهوم می توان گفت بازاریابی و برندسازی مکمل همدیگر هستند.

  • در بازاریابی ممکن است پس از گذر زمان ، نامی در ذهن باقی نگذارد ولی برندسازی عملی است که روی افکار تاثیر می گذارد .
  • بازاریابی اهرم فشاری برای ترغیب مشتریست ولی برندسازی عملی است که بدون اهرم فشار ، در شخص ایجاد احساس ترغیب و کشش میکند
  • بازاریابی ممکن است مقطعی و گذرا باشد ولی برندسازی به قصد ماندگاری طولانی صورت می گیرد.

شخصیت سازی برند یعنی چه؟

انسان با هر چیزی که به انسان شبیه تر باشد، ارتباط بیشتری برقرار می کند و به آنچه که به آن علاقه داشته باشد، هویت انسانی می بخشد. بنابراین برای ایجاد علاقه به یک برند، آن را به انسان تشبیه می کنند. برندهایی موفق تر هستند که می توانند از حوزه شی فراتر رفته و شخصیت پیدا کنند.

منظور از شخصیت داشتن این است که اگر بخواهند خواص انسانی را به یک برند نسبت دهند، آن را در قالب انسان چگونه می بینید. به عنوان مثال اگر افراد بخواهند بی ام و را تصور کنند، اکثرا او را مردی سی و چند ساله با ظاهری ورزشکار و جذاب می بینند، بنز را مردی مسن تر و ۲۰۶ را دختری سی ساله خواهند دید. این برندها در ذهن افراد شخصیت پیدا می کنند و اشخاص از این طریق با آن ها ارتباط برقرار می کنند.

بزرگترین تمایزی که بین برندها به وجود می آید، از جهت ایجاد شخصیت است. تمایزهای کاربردی می توانند به سرعت توسط دیگر رقبا تقلید شوند، از این رو نمی توان این نوع تمایز را پایدار نگه داشت، اما به تفاوت شخصیتی نمی توان به سادگی دست یافت.

به عنوان مثال تکنولوژی سامسونگ و اپل تفاوت زیادی ندارند، اما به لحاظ شخصیتی بسیار متفاوت هستند. این شخصیت ها به تدریج رشد می کنند و تبدیل به هویت بصری می شوند؛ مثل لوگو، رنگ، شعار تبلیغاتی، شعار سازمانی، حضور در نمایشگاه، لباس فرم و غیره. تمامی این موارد باید بتوانند نشان دهنده شخصیت برند باشند.

یکپارچگی که پایه اصلی برندسازی است، از اینجا به دست می آید که شخصیت مورد نظر را در بخش های مختلف برند، تکثیر کنید. در برندینگ سه شخصیت وجود دارد: شخصیت واقعی: برند چه چیزی است؟، شخصیت ایده آل: دوست دارید چه چیزی باشد؟، و شخصیت تصویر شده: آنگونه که مردم آن را می بینند. ایده آل برند این است که این سه شخصیت بر هم منطبق باشند.

مدت زمان تبدیل شدن به یک برند چقدر است؟

فرآیند برندســازی، فرآیند ســاده و کوتاه‌مدتی نیست. تمام نام‌های جدید که می‌خواهند تبدیل به برندی در بازار پوشاک شوند، در خصوصیتی مشترک هستند و آن قرارگیری در معرض شکست است. پس توجه به این نکته ضروری اســت کــه ورود به بازار و رقابت کردن با ســایر برندهای موجود، نیازمند راهکاری مناسب برای عدم مواجهه با شکست اســت و برای برندسازی و تبدیل شدن به یک برند، نمیتوان زمان مشخصی ارائه کرد.

به طور کلی می‌توان گفت، برای تبدیل شدن به یک برند نمی‌توان منتظر اقدامات سایر رقبا ماند و به طور انفعالی عمل کرد، بلکه باید ابتکار عمل را به دست گرفت و خلاقانه وارد عرصه تولید پوشاک شد. این ابتکار عمل باید به گونه ای باشد که بدانیم در شــرایط رخ داده چگونه خود را در مسیر اهداف از پیش معین شده قرار داد.

مراحل ساخت یک برند به چه صورتی است؟

به طور کلی می‌توان مراحل ساخت یک برند در بازار پوشاک را این گونه دسته‌بندی کرد:

  1. دادن قولی متمایز از دیگران به مشتریان
  2. برآورده‌ساختن قولی که به مشتریان داده‌اید
  3. پایداری روی کیفیت و قولی که به مشتریان داده‌اید

مرحله سوم مهم‌ترین و سخت‌ترین مرحله در تبدیل شدن به برند است و بســیاری از شرکت‌ها و محصولات نتوانسته‌اند، این مرحله را طی کنند. از جمله عوامل مؤثر بر فروش بیشتر در بازار پوشاک نیز می‌توان به تبلیغات، انتخاب مواد اولیه باکیفیت، نحوه برخورد فروشنده با مشتری، حراج‌های فصلی، اختصاص دادن تارنمای تخصصی، تنوع چیدمان و تخصیص دادن تسهیلات ویژه به مشتریان ثابت اشاره کرد.

حال که با کلیات برند و برندسازی آشنا شدید، وقت آنست که به سراغ عوامل مهم در برندسازی برویم…

عوال مهم در برندسازی و پیشرفت برند

تبلیغات و کیفیت ، دو رکن اساسی پیشرفت یک برند به حساب می آیند. در ایران شاید نام برندهایی همچون هاکوپیان یا پاتن جامه به گوشتان خورده باشد. معمولا این برندهای معروف از تبلیغات رسانه ای ، استفاده کرده و برند خود را در ذهن ها جا انداخته اند. اما تنها تبلیغات کافی نیست.

زمانی تبلیغات شما کارساز خواهد شد که در محصولاتتان ، کیفیت ، حرف اول را بزند. تبلیغات محصولات بی کیفیت ، باعث به هدر رفتن هزینه تبلیغات می شود. خود کیفیت میتواند تبلیغی مفید برای محصولاتتان باشد.

تبلیغات موثر

برای بازدهی هر چه بیشتر تبلیغات ، باید روی تاثیر تبلیغات مانور داد. استفاده از شعار مناسب یکی از موارد تاثیر گذار روی مخاطب است. شعار تبلیغاتی ، باید کوتاه ولی اثر گذار باشد. برای انتخاب یک شعار تبلیغاتی ، بهتر است با مشاوران خبره در زمینه تبلیغات مشورت نمود.

کیفیت ،جایگزین تبلیغات

همانطور که گفته شد ، کیفیت محصولات میتواند تبلیغی موثر برای شما باشد‌ . با سر زبان افتادن کیفیت کالاهای شما ، به مرور مخاطبان شما بیشتر می گردد و سیر صعودی پیدا می کند. این مورد برای گروه هایی که توانایی هزینه برای تبلیغات را ندارند بسیار مفید است.  البته نا گفته نماند که کیفیت خوب ، قدرت این کار را ندارد. کیفیت باید در حد عالی چه بسا بیشتر باشد تا چنین تاثیر زیادی را روی مخاطبین بگذارد.

قیمت در کنار کیفیت

سعی کنید در کنار کیفیتی که ارائه میدهید، روی قیمت کالاهایتان هم توجه داشته باشید. مسلما کیفیت در کنار قیمت است که محصولات را سر زبان ها می اندازد. این روزها با افزایش روزافزون دانش و سطح فکری اجتماعی ، مردم به برندی رو می آورند که از لحاظ کیفیت و قیمت ، از سایر رغبا برتری داشته باشد.

ایجاد تمایز به سبک مد و لباس

یکی از راه کار های برندسازی ، ایجاد تمایزی منحصر بفرد (usp یا همان Unique Selling Proposition) برای یک برند است . از آنجایی که در صنعت مد و لباس اکثر وجوه تمایز قابل کپی برداری است ، این عمل کمی سخت تر می شود ولی مسلما نشدنی هم نیست.

به عنوان مثال برندی در تایلند ( کتان کلوب ) تی شرت پنبه ای را تولید می کند که به هیچ عنوان آبرفت نداشته و دارای استحکام فوق العاده ایست که در عین حال عمل مرسریزه نیز روی آن انجام نمی دهد. و این خود  یک جهش بزرگ را برای این برند در پی داشت. اولین، بزرگترین ، مدرنترین و… برخی از  صفاتی هستند که برای این موضوع کاربرد دارد.

در این راستا کتابی را در روچی معرفی کرده ایم که می تواند کمک بسیاری در ایجاد و طراحی تمایزات به شما خواهد کرد . کتاب زاگ یکی از بهترین کتاب ها در زمینه ی برندسازی می باشد.

ایجاد یک تصویر ذهنی در برندسازی لباس

از آنجایی که ایجاد تمایزی منحصر بفرد در مد , لباس سخت تر می باشد ، می توان از جایگزین مناسبی همچون تصویر سازی ذهنی برای برندسازی لباس بهره برد. اگر دقت کرده باشید در برخی از تبلیغات بیلبوردی یا رسانه ای از جملات و محتویاتی کوتاه استفاده شده بدون آنکه نامی از برند روی آن نقش بسته باشد.

مثلا برند بامیلو در تبلیغات تلویزیونی خود از همین روش استفاده کرد ، در نگاه اول شاید کار احمقانه ای به نطر برسد ، ولی همین که ذهن شما را کمی مشغول کرده برای برند یک موفقیت بزرگ است و در تبلیغات بعدی که که نام برند نمایان شود ، همانند یک میخی که با چکش به دیوار کوبیده شود این برند نیز در ذهن ها جای خود را محکم می کند. در نتیجه با به کار گیری یک ترفند مناسب می توان تصاویر ذهنی فوق العاده ای را بر اذهان مخاطبین ایجاد کرد .

برندسازی اینترنتی صنعت پوشاک

به گفته ال ریس ، “اینترنت رسانه ای است که بیشترین نفوذ را در زندگی ما خواهد داشت “ . پس برندسازی اینترنتی می تواند یکی از مهم ترین روش های برندسازی به شمار بیاید. همانطور که برند های بزرگ پوشاک در سرتاسر کره ی خاکی این روش را دست کم نگرفته و فعالیت های گسترده ای روی این شاخه از برندسازی دارند . ولی برندسازی اینترنتی چیست؟

برندسازی اینترنتی به معنای استفاده و بهره گیری تخصصی از بستر اینترنت درجهت ترویج برند می باشد . طراحی و بهینه سازی وبسایت در جهت استفاده از بازدیدکنندگان موتورهای جستجو ( همچون گوگل ) ، شبکه های اجتماعی ، ویدئو و رسانه های چاپی به صورت آنلاین و … از ابزارهایی هستند که که برای برندسازی اینترنتی یا آنلاین مورد استفاده قرار می گیرند .

نکته مهم : اینترنت برای برندهای صنعت لباس و نساجی به خصوص در ایران، یک موقعیت بسیار مناسب برای هویت بخشیدن به نام تجاری دردسترس قرار داده و از آنجایی که این رسانه جایگاهی ویژه در زندگی ما ایرانی ها پیدا کرده و هنوز این فضا در صنعت پوشاک ایران اشباع نگردیده ، می توان از این موقعیت به نفع خود استفاده نمود.

برندسازی اینترنتی لباس

خدمات مشتری مداری برند پوشاک

یکی از راه های برندسازی مد و لباس، ارائهخدمات مشتریست. اگر بخواهیم مثالی ساده برای این موضوع بیان کنیم ، هاکوپیان مورد مناسبی می باشد. اگر به نمایندگی های هاکوپیان مراجعه کرده باشید حتما با کارت هدیه ی هاکوپیان آشنایی دارید. کارت هدیه ای که این نمایندگی ها به مشتری اعطا می کنند نوعی تخفیف به شکل خدمات است.

درصدی از مبلغی که مشتری پرداخت کرده به عنوان هدیه روی این کارت ذخیره می گردد که امکان کسر از خود جنس را به مشتری نمی دهد ولی میتوانند درخرید های بعدی از آن استفاده کنند. این دست از خدمات برای یک برند لباس نوعی برندسازی محسوب می شود و وفاداری مشتری را برای برند لباس به ارمغان می آورد.

استفاده از رنگ بندی برای برند پوشاک

رنگ بندی کار شده در نقش های یک برند لباس ، القای مفاهیمی از نوع کارکرد برند به مشتری است. برای هویت دادن و ایجاد یک پیش زمینه از برند لباس، رنگبندی می تواند تاثیر زیادی داشته باشد ، به عنوان مثال استفاده از ترکیب رنگ های قهوه ای ،طلایی و مشکی ، نوعی لوکس بودن را به مشتری القا می کند و در برند هایی که با رده سنی کودک تا نو جوان سرو کار دارد شاد بودن رنگ بسیار اهمیت دارد .

پس رنگ های مورد استفاده در گرافیک های یک برند بهتر است متناسب با ذات و هدفش انتخاب گردد. البته ناگفته نماند که در سلیقه ی امروزی ، سادگی و مینیمالی بسیار پرطرفدار است که این موضوع روی گرافیک و رنگبندی نیز صادق است.

crm و تاثیر آن روی برند لباس

اگر به تازگی به سایت های فروشگاهی سری زده باشید ، متوجه یک نوار گفتگوی آنلاین خواهید شد .crm یا همان مدیریت ارتباط با مشتری یکی از مسائل مهم در امر برندسازی تولیدی پوشاکاست . یک برند لباس با ایجاد شبکه مشترکین گامی موثر را در برندسازی برداشته است، این مشترکین می توانند از طریق تنها یک بار مراجعه ایجاد شوند .

به عنوان مثال یک فروشگاه پوشاک می تواند زمانی که فرد خریدی را انجام داد ، شماره ی همراه مشتری و تاریخ تولدش را طی تسویه حساب از فرد دریافت کند و با یک اس ام اس تبریک تولد ، فروشگاه را در خاطر مشتری یاد آوری کند.

برندسازی لباس

راز بزرگ برندهای موفق مد و لباس چیست؟

طراحی لباس های جذاب و دارا بودن یک سبک خاص در مد و لباس ، راز بزرگ برندهای موفق مد ولباس است و این موضوع راه اثبات نیز دارد . درست است که تکنولوژی تاثیر زیادی بر این برندها داشته ولی با کمی نگاه دقیقتر این موضوع قابل درک می شود که تکنولوژی کاملا قابل کپی برداریست . و تنها سبک و طراحی آنها نظر مخاطبانشان را خیره میسازد.

پیشنهادهایی برای متمایز شدن

اگر می خواهید برای برند لباس یا حتی تولیدات خود از این راز برند های موفق مد و لباس استفاده کنید چندین راه و پیشنهاد وجود دارد .

  • اول یک سبک خاص برای خود طراحی کنید و محصولات مد و لباس خود را بر همان سبک پیریزی نمایید .همچنین سعی کنید که سبکتان تکراری نباشد تا بتوانید صاحب سبک باشید و در پی آن از دیگران تمایز پیدا کنید.
  • دوم اینکه روی طراحی های محصولات خود وسواس به خرج دهید و اگر طراحی را خوب میدانید خود ، طرح های منحصر به فرد ایجاد نموده یا اگر طراحی بلد نیستید از خبره های این صنعت بهره گرفته و با سخت گیری تمام مدل های فوق العاده جذاب و بومی را روی محصولات خود اجرا کنید.
  • سوم اینکه برای خود برندی قانونی داشته باشید تا در صورت اوج گرفتن ، بتوانید بر روی آن مالکیت داشته باشید.

چند نکته مهم که نباید فراموش کنید!

  1. بسیاری از مقالات ایرانی، قیمت گذاری بالا و سود زیاد روی هر محصول را یکی از اهداف برندسازی مطرح ساخته اند که این موضوع با اهداف اصلی برندینگ سازگار نیست. درست است که هر برندی یک استراتژی قیمت گذاری دارد ولی قیمت های لوکس ، کالاهای لوکس نیز طلب می کند . از مهمترین مشخصه های برند از نظر یک مشتری ، خطرپذیری کمتر و کیفیت است .
  2.  اگر هنوز برای برند خود رنگبندی انتخاب نکرده اید سایت www.colourlovers.com در این راستا کمک خوبی خواهد کرد.
  3. برند لباس باید به مشتری حس مالکیت و اعتماد بدهد
  4. کمک گرفتن از یک متخصص در این امر ، مسلما باعث پیشرفت کار خواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.



Currency


en_USEnglish