دنیای لباس: از AR چه کسی و چگونه سود می برد؟ (2023 )
۰۸ خرداد ۱۴۰۲ NFT . توکن های غیر قابل معاوضه
از آنجایی که مصرف کنندگان خواستار تجربیات مبتنی بر فناوری هستند، ابزارهایی مانند آزمایش مجازی برای کسب و کارهای مد که به دنبال بهبود سفر مشتری هستند ضروری خواهد بود.
واقعیت افزوده، یک فناوری همهجانبه که تصاویر تولید شده توسط کامپیوتر را بر دنیای واقعی قرار می دهد، به عنوان یک تمرکز کلیدی برای کسب و کارهای آینده نگر در حال ظهور است. بر اساس گزارش Statista، بازار جهانی واقعیت مختلط با ارزش 31 میلیارد دلار در سال 2021، قرار است طی سه سال آینده به 300 میلیارد دلار برسد. یکی از صنایعی که از فناوری AR استقبال می کند، مد است. این همه گیر به جلب علاقه به لباس های واقعیت افزوده کمک کرد و برندها به مدل های مجازی مد و اینفلوئنسرها روی آوردند تا آخرین طرح های خود را به نمایش بگذارند. اکنون، نوآوران این صنعت به کشف پتانسیل واقعیت افزوده برای افزایش زنجیره تامین خود و بهبود سفر مشتری ادامه می دهند.
به ویژه فناوری آزمایش مجازی نقش بزرگی در آینده مد دارد. اساساً، این راهحلها اتاق تناسب فیزیکی را وارد حوزه دیجیتال میکنند و به مشتریان اجازه میدهند – از طریق واقعیت افزوده – لباسها را بدون مراجعه به فروشگاه آجر و ملات امتحان کنند. واقعیت افزوده در تلاش برای راهحلهای لباس، از دوربین برای جذب مشتری استفاده میکند، در حالی که فناوری AR زیربنایی یک نمایش مجازی واقعی از یک محصول را بر روی بدن مشتری در زمان واقعی ترسیم میکند. با استفاده از AR، خرید لباس برای مصرف کنندگان بسیار آسان تر و در دسترس تر می شود.
برای دنیای مد، این امر انقلابی خواهد بود – AR برای پوشاک میتواند شکاف بین خردهفروشی دیجیتال و فیزیکی را پر کند، دادههایی را برای اصلاح توسعه و برنامهریزی محصول تولید کند و برندها را قادر سازد تا با خواستههای مصرفکنندگان مدرن مطابقت داشته باشند.
توسعه واقعیت افزوده در فناوری تلاش کرد
نمونه های اولیه واقعیت افزوده و مد برای اولین بار در اوایل دهه 2010 ظاهر شدند. با این حال، تجربه بسیار متفاوت از آنچه امروز در دسترس است بود. مصرفکنندگان میتوانند با قرار دادن یک الگوی کاغذی روی مچ دست خود برای هدایت الگو، اپل واچ بپوشند، یا با حرکت دادن پای خود برای قرار گرفتن در یک تصویر ثابت از کفش، کفشهای ورزشی Converse را امتحان کنند.