مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از فعالیت ۵۰۰ طراح و هنرجو برای تولید مد و لباس اسلامی در استان خبر داد
مد و لباس اسلامی، طراحی کیف، کفش، اکسسوری و لباس مردانه و زنانه بر اساس باور های دین مبین اسلام است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ظهر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بابل، تعیین اهداف، سیاستگذاری و هدایت فرهنگ عمومی و برنامه ریزی و هدایت فرهنگ بومی به منظور تحقق اهداف و اجرای سیاستهای فرهنگی کشور، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را از جمله وظایف شورای فرهنگ عمومی ذکر کرد.
عباس زارع گفت: در شرایط کنونی دو حوزه فضای مجازی و حجاب و عفاف یا به طور کلی مد و لباس اسلامی از جمله وظایفی است که باتوجه به اهمیت آن باید موردتوجه همگان قرار گیرد تا با همدلی و همراهی آسیب شناسی شود.
وی ادامه داد: درحال حاضر یکی از مسائل مهمی که امروزه نسل جوان با آن درگیر است، فضای مجازی و میزان استفاده از آن است که متأسفانه با همهگیری کرونا به صورت غیرمنطقی سیر فزونی داشته و باعث بروز اختلالهایی در سبک زندگی افراد شده است، از این رو باید با آسیب شناسی تأثیر میزان استفاده از فضای مجازی بر سبک زندگی تهدید به وجود آمده رابه فرصت تبدیل کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران پیشرفت تکنولوژی و گسترش فضای مجازی وآسیب های جدیدی دامن گیر کاربران اینترنت را از جمله آسیبهای اجتماعی جامعه امروز عنوان کرد و افزود: این آسیبها بر روی زندگی فردی و جمعی افراد تأثیر میگذارد و در بُعد فردی آسیبهای جسمانی و روان شناختی به وجود میآورد که این آسیبهای روان شناختی وافراط در استفاده از اینترنت، انزوای اجتماعی را در جامعه به همراه خواهد داشت.
وی بیان کرد: از جمله دغدغههای امروز در این حوزه نبود متولی خاص برای بحث رصد فضای مجازی و نبود تولید و محتوای انقلابی ونشر و گسترش آن بوده است که امید داریم با به وجود آمدن قرارگاههای فرهنگی در این حوزه همچنان که تا حدودی در حال حاضر به کمک بسیج رسانه و پلیس فتا از ولنگاری رها شده فضای مجازی جلوگیری کرده و آن را سامان دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در بخشی دیگر از سخنانش به بحث مد و لباس اسلامی و حجاب و عفاف اشاره نمود و افزود یکی از مقولههایی که باید در شورای فرهنگ عمومی بدان توجه شود بحث حجاب و عفاف عمومی در جامعه امروز است.
در این راستا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی توانسته برنامههای خوبی را ارائه دهد و در حال حاضر این استان با داشتن ۵۰۰ طراح و هنرجو در زمینه مد و لباس اسلامی توانسته رتبه نخست کشور رادر جشنواره مد و لباس کشور به خود اختصاص دهد، و “طاووس طلایی ” آن جشنواره را به خود اختصاص دهد و شهر نوشهر نیز به عنوان پایلوت در کشور شناخته شود.
زارع عنوان کرد: در حال حاضر دغدغه خیلی از خانوادهها در بحث تهیه البسه نبود الگوی مناسب بوده است که با بررسیهای صورت گرفته متوجه شدیم که عواملی باعث اختلال استفاده تولیدکنندگان از الگوهای مد و لباس اسلامی و ایرانی هستند و همچنین هنوز نتوانستیم اصناف را مکلف کنیم که از این الگوهای اسلامی استفاده کنند.